(untitled) (Scientific electronic journal "Labor Economics and Human Capital", 2023)
Mazkur maqolada inson resurslarini boshqarishda loyiha boshqaruvi standartlaridan foydalanish istiqbollari tahlil qilingan. Davlat xizmatchilari faoliyati samaradorligini baholashning zamonaviy yondashuvlari muhokama qilindi. Davlat xizmatchilari faoliyati samaradorligini oshirishning asosiy yo‘nalishi, nazariya va xalqaro amaliyot o‘rganildi and tadqiq qilindi.