(untitled) ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2025)
Ushbu maqolada 2020-yilning mart oyidan boshlangan holat, COVID-19 pandemiyasi sababli global darajada iqtisodiyot uchun xavf darajasi inqiroz holatiga olib kelgan davrda ishsiz qolgan aholini o’zini o’zi ish bilan band qilish borasida qabul qilingan chora-tadbirlar va tartibga solish yo’nalishlarini ijrosi bo’yicha erishilgan amaliy natijalar asoslab berilgan.