(untitled) ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2023)
Maqolada O‘zbekistonda ayollarning inson kapitalini rivojlantirishda kraudfanding platformasini qo‘llash imkoniyatlari o‘rganilgan bo‘lib, shuningdek, O‘zbekistondagi ta’lim muassasalarida tahsil oluvchilar o‘rtasida ayollar ulushi, O‘zbekistonda ishsizlar o‘rtasida gender tafovut, O‘zbekistonda ayollar rahbarlik qilayotgan sohalar, sanoatning turli sohalarida ayollar rahbarlik qilayotgan tadbirkorlik turlari o‘rganilgan.