(untitled) ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimizda aholi turmush darajasini oshirish bo‘yicha qilinayotgan islohotlar keltirilgan, shuningdek, aholi turmush darajasi ko‘rsatkichlari tahlil qilingan va aholi turmush darajasini yanada yaxshilash bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.