(untitled) ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2025)
Ushbu maqolada kichik va o’rta biznes subyektlarining eksport faoliyatini rag’batlantirish va qo’llab-quvvatlash uchun soddalashgan ma’muriy va huquqiy tartib-taomillarni joriy qilish, ularning tashqi iqtisodiy faoliyatdagi ishtirokini kengaytirish uchun infratuzilmaviy muhitini yanada takomillashtirishning ilmiy-uslubiy va amaliy jihatlari tadqiq etilgan.