(untitled) ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2025)
Ushbu maqolada aholining umumiy daromadlari tushunchasi, uni turli qatlamlar o‘rtasida taqsimlash masalasiga ilmiy yondashuvlar, O‘zbekistonda keyingi yillardagi davlat siyosati misolida kambag‘allikni qisqartirish masalalari ko‘rib chiqiladi.