(untitled) ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2024)
Maqolada ayollar inson kapitali rivojlantirishda davlat byudjetining mablag’lari bilan bir qatorda boshqa moliyaviy resurslar qatorida kraudfanding platformalarning o’rni va ahamiyati, milliy iqtisodiyotda undan foqdalanish inkoniyatlari, kraudfandingdan foydalanishning ratsionalligini (oqilonaligini) baholash, loyihani kraudfanding platformasida taqdim etish algoritmi tadqiq etilgan va yoritilgan.