(untitled) ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2024)
Ushbu maqolada turistik destinatsiya va destinatsion menejment jarayonlari tahlil qilinib, mintaqalarda turizmni rivojlantirishda turistik destinatsiyalarning ahamiyati va ularni samarali boshqarishning dolzarbligi bo’yicha ma’lumotlar keltiriladi va tavsiyalar beriladi.