(untitled) ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2024)
Maqolada bitiruvchilarni ish bilan ta’minlashni tartibga solish jarayonining xususiyatlari ko’rib chiqiladi, shuningdek, tartibga solish tuzilmasi va funktsiyalari, shuningdek, xulosani o’z ichiga oladi. Bitiruvchilar segmenti masalasi yosh mutaxassislarni ish bilan ta’minlash muammosining ahamiyati bilan belgilanadi. Maqolaning maqsadi bitiruvchilarni ish bilan ta’minlashni tartibga solish muammolarini batafsil o’rganishdir.