(untitled) ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2024)
Ушбу мақолада ходимларни ўқитиш ва ривожлантириш дастурларининг самарадорлигини баҳолаш аҳамияти, баҳолаш моделлари ва босқичлари, ушбу баҳолаш модеооаридан амалиётда фойдаланиш ҳолати таҳлили, баҳолаш жараёнидаги мавжуд муаммолар ва унга ечимлар батафсил ёритилган.