(untitled) ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2024)
Ushbu maqolada xodimlarni boshqarish konsepsiyasi tushunchasining mohiyati ochib berilgan. Ayni paytda olimlarning xodimlarni boshqarishga yondashuvlari yoritilgan va umumiy xulosalar chiqarilgan. Korxonalarda xodimlarni boshqarishning uslubiy ahamiyati ochib berilgan. O‘zbekiston iqtisodiyotida bandlar soni, xususan, to‘qimachilik sanoatida bandlar tahlili olib borilgan.