(untitled) ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2023)
Ushbu maqola tibbiy xizmatlar sohasida inson kapitalini shakllantirishga bag’ishlangan bo’lib, inson kapitalini shakllantirish nazariyasi va amaliyoti va uning iqtisodiy rivojlanishdagi roli bo’yicha ko’plab xorijiy ishlarning sintezi, tibbiy xizmatlar bozorini hisobga olgan holda tasniflanadi, inson kapitali, tibbiy xizmatlar bozorining rivojlanishi tahlili olib borilmoqda.