SANOAT MAHSULOTLARI TAYYORLASH JARAYONIGA XOS XUSUSIYATLAR ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2025)
Ushbu maqolada sanoat mahsulotlari ishlab chiqarishni rivojlantirish istiqbollari faoliyati sohasidagi fan yutuqlari va qo’llanilayotgan innovatsion texnologiyalar, shuningdek, qurilish materiallarini ishlab chiqarish tarmog’ida tadbirkorlik faoliyatini olib borish to’liq yoritilgan. Ya’ni ushbu faoliyat turi bilan shug’ullanmoqchi bo’lgan shaxslarga bu maqola yaxshigina dasturi amal bo’lib xizmat qiladi.
Keywords: sanoat, mahsulot, material, kichik biznes, texnologiya, bozor, korxona.