ISH O‘RINLARI BARQARORLIGINI TA’MINLASH: MUAMMOLAR VA ISTIQBOLLAR ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2025)
Ushbu maqolada ish o‘rinlari barqarorligini ta’minlash masalalari tahlil qilingan. So‘rovnoma natijalari asosida ish beruvchilarning bandlikka ta’siri va ular duch kelayotgan muammolar yoritib berilgan. Ish o‘rinlarini barqarorli uchun zarur bo‘lgan xulosa va tavsiyalar ishlab chiqilgan.
Keywords: ish o‘rni, barqaror bandlik, ish bilan ta’minlash, mehnat bozori, ish beruvchilar