RAQAMLI IQTISODIYOTDA BARQAROR IQTISODIY O’SISHNI TA’MINLASHDA RAQAMLI MARKETING STRATEGIYALARINING O’RNI ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2024)
Maqolada raqamli iqtisodiyotda barqaror iqtisodiy o‘sishni ta’minlashda raqamli marketing strategiyalarining o‘rni, ularning dolzarbligi va dolzarbligi ko‘rib chiqiladi. Raqamli marketing vositalari va yondashuvlari o'rganiladi.
Keywords: marketing strategiyalari, raqamli marketing, dasturiy marketing, qidiruv tizimi marketingi (SEM), qidiruv tizimini optimallashtirish (CEO), kontekstli reklama; SMM.