ISHCHI KUCHINI TAKROR ISHLAB CHIQARISH VA YOSHLAR BANDLIGINI TA’MINLASHNING DAVLAT SIYOSATI ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2024)
Maqolada ishchi kuchini takror ishlab chiqarish hamda yoshlarning bandligini ta’minlash borasidagi davlat siyosati yoritishga harakat qilingan. Shuningdek, uchun bugungi kunda yoshlarni bandligini taminlash maqsadida mamlakatimiz bir necha investitsion loyihalarni amalga oshirmoqda.
Keywords: yoshlar ishchi kuchi bozori, yoshlar bandligini ta’minlash, ishchi kuchini takror ishlab chiqarish.