YANGI ISH O‘RINLARINI TASHKIL ETISHGA INVESTISIYALAR TA’SIRINI EKONOMETRIK TAHLILI ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2024)
Ushbu maqolada iqtisodiy faoliyat turlari bo‘yicha asosiy kapitalga kiritilgan investisiyalar tarkibi va ularning yuridik shaxslarda yangi ish o‘rinlari sonini tashkil etilishiga ta’siri tahlili amalga oshirilgan. Tahlillar natijasidan kelib chiqqan holda takliflar ishlab chiqilgan
Keywords: ish o‘rni, investitsiya, kapital, yuridik shaxs, mehnat bozori