ХОДИМЛАРНИ ЎҚИТИШ ВА РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ДАСТУРЛАРИНИНГ САМАРАДОРЛИГИНИ БАҲОЛАШ МУАММОЛАРИ ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2024)
Ушбу мақолада ходимларни ўқитиш ва ривожлантириш дастурларининг самарадорлигини баҳолаш аҳамияти, баҳолаш моделлари ва босқичлари, ушбу баҳолаш модеооаридан амалиётда фойдаланиш ҳолати таҳлили, баҳолаш жараёнидаги мавжуд муаммолар ва унга ечимлар батафсил ёритилган.
Keywords: ходимларни ўқитиш ва ривожлантириш дастурлари, ўқув дастурлари самарадорлиги, ўқитиш таъсирни баҳолаш, баҳолаш даражалари, Киркпатрик модели