"ФИН МОЖИЗАСИ"НИ ҚЎЛЛАШ ОРҚАЛИ ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ТАЪЛИМ ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ЙЎЛЛАРИ ("Mehnat iqtisodiyoti va inson kapitali" ilmiy elektron jurnali, 2023)
Ushbu maqolada "Fin mo'jizasi" deb nomlangan ta'lim tizimini mamlakat ta'lim jarayoniga joriy etish natijalari ko'rsatilgan va amalga oshirilgan usul yordamida mamlakat erisha olgan natijalar ko'rsatilgan. Ta’lim tizimini yanada takomillashtirishning asosiy yo‘llari ham ifodalangan.
Keywords: Oliy ta'lim, yuqori malakali kadrlar, o'quv jarayonini optimallashtirish, olingan bilim ko'nikmalarini amaliyotda qo'llash, yuqori malakali mutaxassislarni tayyorlash.